A MEGBÍZHATÓ BIZTONSÁGI MEGOLDÁS

Megoldásunk a felhő és edge architektúrára épül és képes bármilyen biztonsági kamerához csatlakozni neurális hálózati struktúrák felhasználásával a mesterséges intelligencia alapú biztonság megteremtéséhez. Termékeink által bármely kamera okos analitikai eszközzé válhat, amely hagyományos biztonsági környezetben nyújt költséghatékony megoldást.

Kétrétegű Mesterséges Intelligencia Architektúra

Kétrétegű Mesterséges Intelligencia Architektúra

Egyedi felépítés

Az egyedi, kétrétegű struktúrával ügyfeleink bármilyen, rendelkezésre álló internet kapcsolatot használni tudnak, miközben a tökéletes teljesítmény és az események érzékelésének pontossága nem változik.

Kettős erő

A Cawamo Edge képes a biztonsági események valós idejű, helyszíni érzékelésére. A Cawamo felhővel integrálva gyors és pontos behatolásjelzőként működik.


Cawamo felhő

A mi felhőnk

Támogatás; nagy mennyiségű, változatos és változó adatfeldolgozás; óriási tudás

Megoldásunk központi eleme a felhő. Ez az a hely, ahol az idők során megszerzett tudás feldolgozásra kerül és az általunk kínált megoldást és szolgáltatást javítjuk, fejlesztjük vele.

A felhőben tárolt adatokból, melyekkel tudósaink dolgoznak, létrejön a felhő „tudásanyaga”. Az emberi agyhoz hasonlóan felhőnk is gyorsan tanul és gyorsabbá és intelligensebbé válik.

A Cawamo felhő a rendszereinkből érkező tudás tárolója, de ugyanakkor ügyfeleink biztonsági eseményeinek biztonsági mentési lehetőséget is nyújt. Ezáltal ezekről az eseményekről akkor is marad biztonsági mentés, ha a helyszínen lévő eszköz megsérül vagy elveszik.

Cawamo globális biztonsági felhő

A mi Edge eszközünk

Kicsi, okos eszköz

A Cawamo Edge olyan, mint egy miniszámítógép, amely helyszíni munkavezetőként funkcionál. Feladata, hogy a biztonsági eseményeket elsőként érzékelje, amelyekről aztán adatokat küld a felhőbe további elemzésre.

Edge eszközünk bármilyen kamerához csatlakoztatható és több kamerát képes kezelni még akkor is, ha a helyszínen ezek különböző típusúak.

A helyi hálózathoz való helyszíni csatlakoztatás után az eszköz konfigurálása következik, lépésről-lépésre, az útmutató szerint és percekkel később már érkeznek is a riasztások az egyedi beállításoknak megfelelően.

Cawamo CW- Edge
Cawamo CW-Edge
Cawamo - a virtuális őr

A mi rendszerünk

Megoldás a téves riasztásokra és a sikeres helyzetekre

A mi virtuális őrünk – az Edge és a felhő együtt – vigyáz ügyfeleink tulajdonának biztonságára.

Ügyfeleink közel 100%-os pontossággal kapják a riasztásokat.

Az események beállítása ügyfeleink kívánsága szerint, személyre szabottan történik, ezáltal kizárhatók a megszokott környezeti feltételek – például az időjárásból fakadó események vagy az állatok mozgása.
A riasztások közvetlenül a felhasználó mobiltelefonjára érkeznek és/vagy az ellenőrző-irányító központba - valós időben.

A felhasználók jelölik ki a megfigyelésre szánt területet, az időszakokat és azt is, hogy milyen típusú riasztást szeretnének. Mindezt egyszerűen, néhány lépésben.

Cawamo - a virtuális őr


Többszörös választás

Minden egyes kamera különböző kijelölt területeken, különböző behatolási események nyomonkövetésére konfigurálható.

Valós idejű telefonos riasztások

A riasztások valós idejű push értesítésként érkeznek közvetlenül a mobil eszközre vagy asztali számítógépre.

Biztonsági mentés a felhőbe

Biztonságos mentés a felhőbe a biztonsági eseményekről.

Márka-független

A Cawamo rendszert bármely cég által értékesített IP kamerához vagy DVR/NVR-hez csatlakoztatni lehet.


Védd a Területed!

Az egyedi architektúrájú Cawamo biztonsági megoldások költséghatékony, mégis kiváló minőségű biztonsági-riasztó rendszereket kínálnak. Ezek alapja a fejlett, mesterséges intelligenciát alkalmazó felhő infrastruktúra, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára a központilag irányított szolgáltatások használatát.

Kapcsolat

Bármely kérdés esetén kérjük, írjon nekünk.


Infotéka Kft.

2000 Szentendre, Nefelejcs utca 4/b

Cawamo támogatás:

Email: broadcast@infoteka.hu
Telefon: +36 1 452 1053
Fax: +36 1 452 1054

Cawamo értékesítés, árak:

Laczkó János
Telefon: +36 20 934 0067
Email: janos.laczko@infoteka.hu

Nyitvatartás:

Hétfő-csütörtök: 8:00 – 16:30
Péntek: 8:00 – 15:00

Fel a lap tetejére!